Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Objednání z USA ebay

o Navštíveno 1548x o
o 22.07.2007, 09:13 | cendler
Chtěl bych se na to zeptat, co to obnáší, chtěl bych si objednat z ebay.com nějaký 1din nebo 2din DVD rádio, jaké jsou změny proti evropské verzi. Protože cena dolaru je teď docela příznivá. Takže kdo s tím má nějaké zkušenosti nebo o tom něco ví, prosím napište.
Děkuji

o 22.07.2007, 16:04 | cendler
jde mi třeba o rádio, slyšel jsem, že USA verze nechytí u nás všechna rádia, nějak jsem to nepochopil
o 22.07.2007, 17:46 | TommyDS | Upraveno: 2007-07-22 17:47:07
USA verzie nemaju zabudovany RDS tuner, a ak sa nemylim tak ladia len parne frekvencie...
o 22.07.2007, 17:53 | cendler
takže by tam mělo být všechno stejný, až na to že to ladí pouze sudý frekvence, a pásmo je tam stejný u nás je cca 88-106(navím to přesně)
o 22.07.2007, 18:00 | Martyn
Tak zrovna do dvd hu z usa bych asi nesel:o) cokoliv ale tohle nevim nevim.. jednak jak uz bylo receno frekvence a hlavne co dvd regiony?
o 22.07.2007, 18:27 | cendler
Martyn : no a právě na to se ptám, pokud by to bylo jen rádio, tak by mi to ani tolik nevadilo, ale co ten zbytek
o 22.07.2007, 19:26 | bubakk
ja sem to risknul a kamos mi tam koupil levny boss9960 bohuzel mi vznikl problem z dopravou musim cekat nez mi ho doveze.tak jeste nevim jestli vse bude ok.stahl jsem si napred manual a chvilku surfoval a sbiral info, ma NTSC/PAL, RDS tuner s prepinanim frekvenci usa/europe a snad je region free.prodavaji se i v evrope.
koukni jen pro info treba na tohle
[ Link ]
o 22.07.2007, 20:01 | cendler
bubakk : jo tohle vypadá taky dobře, aký tam vznikly problémy? a kdy ti to přijde, aby jsi napsal jak to vypadá a jak to hraje, že bych ještě počkal
o 22.07.2007, 20:39 | bubakk
kamos se minul o den s tim clovickem co se vracel do cz ,to bylo v kvetnu a on pojede az v zari.to je ten problem protoze to neposilame postou.jeste mu zkusim napsat jestli bude mit moznost ze by to odzkousel sam jsem zvedavej necekam ze to bude zazrak hlavne tuner, ale rozhodl jsem se to zkusit objednaval to v netshopu .jinac s tech lowend madeinchina v usa- tady ty sou reg free podobnych vecicek je hodne i na aukru
[ Link ]
o 22.07.2007, 21:07 | cendler
jo to na Aukru znám, ale zase chtěl jsem tam koupit něco značkového
o 23.07.2007, 09:39 | m.j.
jenom doplnim, že USA rádia ladí jenom lichý frekvence
o 23.07.2007, 11:04 | bubakk
podle manualu boss umi evropske frekvence.ale napsat tam muzou cokoli s tim uz jsem se taky potkal u monitorku, napsali, ze ma pal a nemel :-)

foto k příspěvku  od bubakk

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3168 sekund.